İstanbul
DOLAR32.6027
EURO34.8174
ALTIN2493.8

Baraçlı Görevi Başındaki Personelle Bayramlaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Baraçlı Görevi Başındaki Personelle Bayramlaştı
Abone ol
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Ramazan Bayramı’nda görevi aşındaki itfaiye, zabıta ve İETT çalışanlarıyla bayramlaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Ramazan Bayramı’nda görevi aşındaki itfaiye, zabıta ve İETT çalışanlarıyla bayramlaştı. İlk olarak Edirnekapı’daki İETT Garajı’nı, ardından da Edirnekapı Zabıta Amirliği’ni ziyaret eden Genel Sekreter Hayri Baraçlı, Başkan Kadir Topbaş’ın yoğun programı nedeniyle katılamadığını ve selamlarını ilettiğini söyledi. Ziyaretlerde İBB Genel Sekterer Yardımcısı Mevlüt Bulut, İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci, Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali ve İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan da yer aldı.

Daha sonra beraberindekilerle Fatih’teki İtfaiye Darie Başkanlığı’nı ziyaret eden Genel Sekreter Hayri Baraçlı, burada yaptığı konuşmada, çok köklü bir kurum olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi itfaiye, zabıta ve İETT personelinin İstanbul’a çok önemli hizmetler verdiğini söyledi.

Hayri Baraçlı, “Gayret, heyecan ve hizmet aşkıyla İstanbul’a hizmet ediyoruz. 73 bin çalışanımızla ve 27,5 milyar liralık 18 bakanlıktan daha büyük bütçemizle, 122 ülkeden büyük İstanbul’a hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. İBB dünyaya örnek olan çok farklı projeleriyle vatandaşlarımızın takdirini kazanıyor” dedi.

“İBB’nin ürettiği her proje dünya şehirleri tarafından izleniyor, örnek alınıyor” diyen Baraçlı, New York ve Londra gibi büyük kentlerin İstanbul’dan aldığı örnek proje haberlerinin küpürlerini özellikle sakladığını söyledi. İstanbul’un artık bir marka şehir haline geldiğini vurgulayan Baraçlı, sözlerini şöyle sürdürdü;

“İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de nasıl bir marka yerel yönetim olduğunu 2019 ve 2023 vizyonlarında ortaya koyacağız. Çünkü Başbakanımız ve Başkanımız Kadir Topbaş bizlere 2023’leri, 2053 ve 2071’leri hedef gösterdi. Örnek bir yerel yönetim olarak bu hedef doğrultusunda çok farklı projelerimizi ortaya koyacağız. Heyecanımızı kaybetmeden İstanbullulara hizmet etmeye devam edeceğiz.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyalılardan Ücretsiz Ulaşım TeşekkürüÖnceki Haber

Antalyalılardan Ücretsiz Ulaşım Teşekkür...

Test Sürüşleri BaşladıSonraki Haber

Test Sürüşleri Başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar