İstanbul
DOLAR32.5135
EURO34.9543
ALTIN2435.6

Bağbaşı Yolu Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bağbaşı Yolu Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Abone ol
Kentin çehresini değiştiren projelere aralıksız devam eden Denizli Belediyesi Bağbaşı Yolu çalışmalarının yüzde 60'ını tamamladı.

Denizli Belediyesi tarafından Denizli'nin önemli ulaşım arterlerinden biri olan Antalya- Muğla Yolu'nda başlatılan düzenleme çalışmalarının yüzde 60'ını tamamladı. Çalışmalar tamamlandığında 7 kilometrelik Bağbaşı Yolu, üç şerit araç yolu, çift yönlü bisiklet yolu, ağaçlandırma ve aydınlatmayla modern hale getirilecek. Bağbaşı Yolu'nun tamamlanması ile birlikte hem şehirlerarası ulaşım hem de kent içi trafiği daha güvenli ve konforlu hale gelecek.


VATANDAŞLARIMIZ YAĞMUR YAĞMASIN DİYE DUA EDİYORDU


Alt yapı yetersizliği nedeniyle Bağbaşı Bölgesi'nin en küçük yağmurlardan dahi olumsuz etkilendiğini ve sele yol açan faktörlerin tamamen ortadan kaldırıldığını belirten Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız yağmur yağmasın diye dua ediyordu. Artık bölgenin böyle bir sorunu kalmadı." dedi.


50 KİLOMETRELİK YAĞMUR SUYU HATTI YAPILDI
50 km uzunluğunda yağmur suyu hattının yapıldığını ve bölgenin artık yağmur suyuna ilişkin herhangi bir sıkıntısının kalmadığını dile getiren Denizli Belediye Başkanı Osman Başkan Zolan, "Bundan sonra bölge insanımız yağmur yağarken endişe etmeyecek. Sele yol açan faktörler artık ortadan kaldırıldı. Bağbaşı bölgesinin önemli sorunlarından birini ortadan kaldırdık." diye konuştu.


BAĞBAŞI YOLU'DA EGE BÖLGESİNE ÖRNEK OLACAK

Bölgede yapılan tüm bu yatırımların yanı sıra 7 kilometre uzunluğundaki Bağbaşı Yolu’nu dünya standartlarına taşıyoruz diyen Başkan Zolan, " Denizli'nin giriş çıkışlarında yaptığımız değişimi herkes taktir ediyor. Bağbaşı Yolu'nda da bir düzenlemeye gidilmesi gerekiyordu. Denizli'nin önemli ulaşım arterlerinden biri olan Antalya- Muğla Yolu'nda başlatılan düzenleme çalışmalarını ile güvenlik açısından, konfor açısından yolun standartları artırılarak Denizli’ye yakışır hale gelecek. Yaya ve araçlar için geçitler yapılıyor. Araç yolu üç şeride çıkarılırken, yan yol, çift yönlü bisiklet yolu, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmaları yapılacak. Baştan sona yenilenecek Bağbaşı Yolu’ndaki çalışmalar tamamlandığında hem şehirlerarası ulaşım hem de kent içi trafiği daha güvenli ve konforlu hale gelecek. Bağbaşı Yolu çalışması Ulus Kavşağı’ndan Kelleci Kardeşler Kavşağı arasındaki bölümde yapılıyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak başlattığımız bu proje, Denizli’nin bugünkü imajına yakışacak. Bu yol can güvenliği itibariyle en üst seviyede olacak. Yüzde 60'ı tamamlanan ve kısa bir süre sonra kalan kısımların da tamamlanması ile birlikte kentimize bambaşka bir hava gelmiş olacak. Biz halkımıza söz vermiştik ve sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Göz Kamaştıran OtomobillerÖnceki Haber

Göz Kamaştıran Otomobiller

Konyaray Deneme SürüşüSonraki Haber

Konyaray Deneme Sürüşü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar