darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3827
EURO35.0559
ALTIN2325.7

"Avcılar'ın İki Yakasını Bir Araya Getirdik"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Avcılar'ın İki Yakasını Bir Araya Getirdik"
Abone ol
Avcılar'daki Reşitpaşa- Kuruçeşme altgeçidinin açılış törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Avcılar'ın iki yakasını bir araya getirdik" dedi.

Reşitpaşa- Kuruçeşme altgeçidinin açılış törenine Başkan Kadir Topbaş'ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekilleri Kadir Hakan Şükür, Tülay Kaynarca ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Bizim görevimiz sizlere İstanbul'da hizmet etmek. Bunun için yetki verdiniz bize" diye konuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı döneminde başlattığı yerel yönetim anlayışını devam ettirerek bugünlere geldiklerinin altını çizen Başkan Topbaş, " Türkiye de çok şeyler değişti. Aslında bunu millet olarak sizler yaptınız. Dünyada yaptığımız toplantılarda başarının altında yatan şeyin istikrar olduğu söylenmekte. İşte sizler bu ülkede başarıya imza atmak için istikrar yakalattınız. Bir hükümet oluşturdunuz. Bu istikrar sayesinde Türkiye bugünkü noktaya geldi. Türkiye deki başarıyı hazmedemeyenler, Türkiye'nin odak noktası olmasını istemeyenlerin ortaya çıkarmış olduğu bir takım manipülasyonlar var" şeklinde konuştu.

 

Türkiye'nin 76 milyonluk büyük bir aile olduğuna vurgu yapan Başkan Topbaş,"Nasıl milletçe Çanakkale'de bir destan yazdıysak dünyada da destan yazacağımıza inanıyorum" dedi.

Kısa bir süre önce Metrobüs'ün avcılara ulaştığına değinen Başkan Topbaş konuşmasına şöyle devam etti: "Bir metrobüs hattı yaptık. Uzakları yakın eyledik. Artık buradan binip Kadıköy'e kadar çok kolay bir şekilde gidebiliyorsunuz. Metrobüs'e beklemediğimizden daha çok bir ilgi oldu. Artık o kadar yoğun ki Metrobüs'ün metroya çevrilme zamanı geldi. Şu anda da metro projelerini yapıyoruz. Beylikdüzü'ne kadar gidecek metro çalışmalarını başlatıyoruz. Bunu ancak biz yaparız. İstanbul'da trafik sıkıntısını giderecek olan metrodur." şeklinde konuştu.

Başkan Topbaş açılışını yaptıkları Reşitpaşa- Kuruçeşme altgeçidinin de Avcılar'da önemli bir trafik sorununu çözeceğine işaret ederek, "Bugün burada açılışını yaptığımız alt geçitle Avcılar'ın iki yakasını bir araya getiriyoruz. İlçemizi ortadan ikiye bölen bir yeri birleştiriyoruz. Buradaki sıkıntıyı hepiniz iyi biliyorsunuz. Trafik sıkıştığında yarım saat kırk dakika trafikte kalıyordunuz. Artık 1 dakika gibi kısa bir sürede burayı kolaylıkla geçebileceksiniz" şeklinde konuştu.

Başkan Kadir Topbaş daha sonra "Geleceğimiz" dediği çocukları sahneye alarak protokolle birlikte Reşitpaşa- Kuruçeşme altgeçidinin açılış kurdelesini kesti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyük İETT Ailesi İftarda Bir araya GeldiÖnceki Haber

Büyük İETT Ailesi İftarda Bir araya Geld...

EGO Gölbaşı- Ankara Hattında DüzenlemeSonraki Haber

EGO Gölbaşı- Ankara Hattında Düzenleme

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar