darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3847
EURO35.0663
ALTIN2326.5

“Atlayıp Gitsem” Kampanyası İle Herkese Yeni Nesil Seyahat Deneyimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Atlayıp Gitsem” Kampanyası İle Herkese Yeni Nesil Seyahat Deneyimi
Abone ol
Misafirlerine uygun fiyatlarla uçuş imkanı sunarak Türkiye’de havacılığı değiştiren Pegasus, seyahate farklı bir bakış getiren ve seyahat alışkanlıklarını değiştiren "Atlayıp Gitsem" kampanyasını hayata geçiriyor.

Pegasus, 30 ülkede toplam 76 noktaya düzenlediği tarifeli uçuşlarla, her anı seyahat fırsatı olarak değerlendirmek isteyen misafirlerini yeni nesil seyahat deneyimi ile tanışmaya davet ediyor. Pegasus, geleneksel tatil dönemlerine ve tatil yörelerine bağlı kalmadan seyahat eden, dilediği ek hizmetleri seçerek uçuşunu kişiselleştirmeyi tercih eden herkese bu deneyimi uygun fiyatları, zamanında kalkan genç filosu ve geniş uçuş ağı ile sunuyor.

Pegasus bu kapsamda hazırlanan 2 reklam filmiyle “Atlayıp Gitsem” diye içinden geçiren herkesin, kendinden bir parça bulmasını hedefleniyor.  Reklam filmlerinin ilki; üç kişilik bir ailenin yerinde kebap yemek için günü birlik Gaziantep’e gitmelerini, Gaziantepli kebapçının gözünden aktarırken ikinci film; genç bir çalışanın doğum gününü kutlamak için Paris’e gidişini, patronunun ağzından anlatıyor.

Pegasus’un geleneksel seyahat alışkanlıklarının ötesine geçerek, hayatı yakalamak isteyenlere imkan sunmasını ve ilham vermesini anlatan kampanyanın iletişimi, 360 derecelik platformda gerçekleştiriliyor.

#atlayıpgitsem hashtagiyle de sosyal medya kullanıcılarına seslenecek olan Pegasus’un 2014 yılındaki ilk imaj kampanyası, TV, radyo, outdoor ve internet mecralarında yer alıyor.

Kampanyayla ilgili bir açıklama yapan Pegasus Hava Yolları Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü, “Pegasus olarak misafirlerimizi 8 yıldır uygun fiyatlarla, yeni uçaklarla, yüksek zamanında kalkış oranıyla uçuruyoruz. Ayrıca misafirlerimize, istedikleri hizmetleri seçerek kendilerine özel uçuşu tasarlayarak seyahat etme imkanı sunuyoruz. Bu çalışmalarımızla Türkiye’de havacılığı değiştiren havayolu olduk. Misafirlerimize, uygun anlarını tatil için fırsata çevirerek, bütçelerine göre diledikleri gibi kişiselleştirebilecekleri yeni nesil seyahat anlayışını hayata geçirmeleri için imkan sunuyoruz. Yeni iletişim çalışmamızla misafirlerimize seyahat etmek, yeni yerler görmek, yeni şeyler tatmak yani hayatı dolu dolu yaşamak için ilham vermeyi hedefliyoruz. Türkiye’de havacılığı değiştiren havayolundan sonra seyahat anlayışını da değiştiren havayolu olmak hedefimiz. Herkesi hayatı Pegasus’la yakalamaya davet ediyoruz.” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anadolujet Deniz Ve Kültür Turizmi Arasında Köprü OlacakÖnceki Haber

Anadolujet Deniz Ve Kültür Turizmi Arası...

“Yollar artık BİSİM”Sonraki Haber

“Yollar artık BİSİM”

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar