darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3752
EURO35.0414
ALTIN2325.3

Atak İstanbul Yollarında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Atak İstanbul Yollarında
Abone ol
Karsan’ın bu yıl pazara sunduğu toplu taşıma aracı Atak İstanbul’da yollara çıkıyor. Karsan yetkili satış bayisi Aydın Otomotiv ile İstanbul Özel Halk Otobüslerinden Musa Ümsür ve Murat Ümsür arasında yapılan anlaşmayla iki adet Karsan Atak, 134 numaralı hatta çalışmak üzere sahiplerine teslim edildi.

Satışı gerçekleştirilen Atak’ların teslimatı İstanbul Kartal’da Karsan Satış Müdürü Kaan Erkırtay, Bölge Satış Yöneticisi Coşkun Tokan, Karsan yetkili satış bayii Aydın Otomotiv’in sahibi Mustafa Aydın ve araç sahibi Murat Ümsür’ün katılımıyla gerçekleşti. Teslimat töreninde konuşan Satış Müdürü Kaan Erkırtay, “Busworld Turkey Fuarı’nda araçlarımızı ilk kez yeni isimleriyle sergilerken yılın ikinci yarısında da araçların yollara çıkacağını duyurmuştuk. Gerçekleştirdiğimiz bu satış ile Karsan Atak İstanbul yollarında çalışmaya başlayacak. Sağladığı yolcu kapasitesi, düşük yakıt tüketimi ve modern tasarımız ile kullanıcılardan; alçak tabanlı yapısı, kolay erişimi ve sağladığı konforla da yolcuları tarafından büyük beğeni kazanan Atak’ın, rakiplerinden ayrıştığı özellikleriyle sektördeki dinamikleri kısa sürede değiştireceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Karsan’ın Atak ismiyle piyasaya çıkan 8 metrelik küçük otobüsü, biniş ve inişleri tek bir adımda gerçekleştirebilme kolaylığı sağlayan “alçak taban” ve aracı yana yatırabilen ECAS sistemiyle dikkat çekiyor. Katlanır engelsiz erişim rampası ile tekerlekli sandalye kullanan yolcular için hayatı kolaylaştıran Karsan Atak’ın, panoramik görüş açısı sunan geniş camları ferahlık sağlarken, farklı koltuk dizilişleri ve geniş iç yapısı sayesinde yolcu kapasitesi 60 kişiye kadar çıkıyor. Sürücü için manuel vitesin yanı sıra robotize vites seçeneği ile maksimum sürüş konforu sağlayan Atak, Euro V-EEV emisyon normlarına uygun motoruyla mükemmel yakıt ekonomisi sağlıyor. Atak, yukarıdaki özelliklerinin yanı sıra düşük manevra kabiliyetiyle şehiriçi taşımacılığına ideal olup, izole sürücü kabini, bağımsız ön süspansiyon gibi özellikleriyle hem konforlu hem de güvenli bir seyir imkanı sunarken, ek olarak, arkadan enine yerleşimli motor sayesinde bakım kolaylığı da sağlıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Halk Otobüslerinin Mercek AltındaÖnceki Haber

Halk Otobüslerinin Mercek Altında

BASF Tasarımcıları, Otomotiv Renk Trendlerini SunduSonraki Haber

BASF Tasarımcıları, Otomotiv Renk Trendl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar