İstanbul
DOLAR32.566
EURO34.9051
ALTIN2435.2

Aspen’den Bir Dev Proje Daha!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aspen’den Bir Dev Proje Daha!
Abone ol
Yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da nitelikli havalimanı projelerinde yer alan Aspen Yapı ve Zeminson dönemde ses getiren Bodrum Milas ve Rusya’nın Pulkovo Havalimanı projelerinin ardından şimdi de Suudi Arabistan Medine Havalimanı projesine imza atıyor…

Geçmişte Rusya’da Moskova Şeremetyevo ve Pulkovo, Ukrayna’da Kiev Borispol, Hollanda’da Schiphol, Kanarya Adaları’nda Tenerife, Kuzey Irak’ta Erbil ile Türkiye'de Ankara Esenboğa, İstanbul Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı, Milas/Bodrum, İzmir Adnan Menderes, Kütahya Zafer ve Kars havalimanları gibi çok sayıda önemli projeye imza atan Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., Suudi Arabistan’ın Medine kentinde yapılacak olan Prens Mohammad Bin Abdul Aziz Uluslararası Havalimanı projesinde de yer alıyor.

Havalimanlarına asma tavan, bölme duvar ve zemin ürünleriyle değer katan Aspen’in sıradaki projesi Medine Havalimanı, modern mimariyi geleneksel motiflerle birleştirecek özel bir proje olarak tasarlanıyor. İçeriğinde toplamda 70.000 m² yi bulan 10 farklı Aspen asma tavan ürünü yer alacak.

Pulkovo ve Milas Havalimanları’nda yenilikçi ve vizyoner ürünleriyle boy gösteren Aspen, tüm dünyanın gözünün üstünde olduğu, yapımını TAV Tepe Akfen Yatırım İnşaat ve İşletme A.Ş.’nin üstlendiği Prens Mohammad Bin Abdul Aziz Uluslararası Havalimanı’nda da, en güncel ve kreatif çözümleriyle yer alacak. Bölgenin kültürel dokusu ve mimari çizgilerini modern bir arayüzle birleştirerek havalimanlarının ziyaretçilerine sunacak olan Aspen, geçmişle geleceği aynı çatı altında toplayacak.

16 milyon kapasiteli bir proje olan ve ana müteahhitliğinin TAV tarafından yürütüldüğü Medine Uluslararası Havalimanı, yalnızca Arap dünyasının değil bütün dünyanın dikkatini çekiyor. Bölgenin kültürel yapısı, hazırlanan projelerin hep bir adım daha görkemli olması, üzerinden büyük bir dikkatle durulan Medine Havalimanı’nı da cazibe merkezi haline getiriyor. Bu büyük projede bir Türk firması olarak Aspen’in yer alması noktasında, firmanın genel müdürü Ertuğrul Gündoğdu, şunları söylüyor: “Aspen’in içerisinde yer aldığı dev projelere bir yenisini daha eklemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Medine’deki Prens Mohammad Bin Abdul Aziz Uluslararası Havalimanı, bizim olduğu kadar bölgenin ve hatta dünyanın da heyecanla beklediği bir proje olarak uzun süre adından söz ettirecek”.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Orhan Gencebay” Metro StandındaÖnceki Haber

“Orhan Gencebay” Metro Standında

Ford Cargo Suudi Motor Show’daSonraki Haber

Ford Cargo Suudi Motor Show’da

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar