İstanbul
DOLAR32.4846
EURO34.9253
ALTIN2435.3

Antep’te Trafik Sorununa Köklü Çözüm

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antep’te Trafik Sorununa Köklü Çözüm
Abone ol
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehreküstü Köprülü Kavşağı ile bu bölgedeki trafik sorununu tamamen çözdü.

Kent içi ulaşımda trafiğin yoğun yaşandığı bölgelerde gerçekleştirdiği köprülü kavşak projeleri ile ulaşım sorununa çözüm bulan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehreküstü semtinde gerçekleştirdiği 12. köprülü kavşak ile hizmet halkasına bir yenisini daha ekledi.

2004 yılından bu yana 11 köprülü kavşak yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yaya ve araç trafiğinde sıkıntı çeken Şehreküstü’de yaptığı kavşak çalışmasını tamamladı.

Kentin dört bir girişinde ve kent merkezinde yaptığı köprülü kavşaklar ile Gaziantep’e yeni bir imaj kazandıran Büyükşehir Belediyesi, kentlerde en çok yaşanan sıkıntıların başında gelen ulaşım sorununu Gaziantep’te büyük ölçüde çözüme kavuşturdu.

Şehir merkezinin en uzun ve büyük kapalı tünel kavşağı olan “Şehreküstü Köprülü Kavşak İnşaatı Yapım İşi”nde, 671 adet fore kazık kullanılırken, 3,5 km’ye yakın atık su ve yağmursuyu deplasesi ile yeni hat yapıldı. Ayrıca iş kapsamında gerçekleştirilen 84 bin metre küp kazı ve 15 bin metre küp dolgu çalışması da tamamlandı.

Gaziantep’i modern, estetik ve son teknoloji kullanılarak inşa ettiği köprülü kavşak ve bulvarlarla donatmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, kentin en büyük köprülü kavşağı olma özelliği taşıyan Şehreküstü Kavşağını 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu.

Özellikle havalimanı güzergahını kullanan sürücüler ile Ünaldı sanayi esnafının büyük sıkıntı çektiği Şehreküstü Kavşağını çözümü kavuşturmak için 2012 yılının Aralık ayında başlanan “Şehreküstü Köprülü Kavşağı” vatandaşlardan da olumlu not aldı.

Alt yapı çalışmalarının yüzde yüzünün tamamlandığı kavşak çalışmasında üst yapı ve çevre düzenleme işlerini de bitiren Büyükşehir Belediyesi, Şehreküstü Köprülü Kavşağı’nı  trafiğe açtı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye Otopark Sektör Birliği KurulduÖnceki Haber

Türkiye Otopark Sektör Birliği Kuruldu

Raylı Sistem'den "Sefer" UyarısıSonraki Haber

Raylı Sistem'den "Sefer" Uyarısı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar