İstanbul
DOLAR32.5897
EURO34.8721
ALTIN2499.1

Antalyalılardan Ücretsiz Ulaşım Teşekkürü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyalılardan Ücretsiz Ulaşım Teşekkürü
Abone ol
Antalya Büyükşehir Belediyesi, resmi plakalı 40 adet kırmızı otobüs, Antray ile nostalji tramvayı bayram boyunca ücretsiz olarak Antalyalıların hizmetine sundu. Antalyalılar toplu taşımanın bayram boyunca ücretsiz olmasından ve sabahın erken saatlerinde otobüslerin sefer yapmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin halkın bayramlaşma geleneğini rahatça yerine getirebilmesini sağlamak adına, toplu ulaşımı ücretsiz yapması vatandaşı sevindirdi. Resmi plakalı 40 adet kırmızı otobüs, Kepezaltı ve Meydan arasında hizmet veren Antray ile Müze ve Eski Mezbaha arasında hizmet veren nostalji tramvayı 3 günlük Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz yolcu taşıdı. On binlerce vatandaş, Bayram namazından  itibaren hizmet veren ulaşım araçlarını kullanarak, bayram ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Bayramda otobüsler 05.45’de sefere çıkarak sabahın erken saatlerinde Antalyalıları sevdikleri ile buluşturdu. Bu sayede Antalyalılar istedikleri yere giderek bayram programlarına katılabildi. Ücretsiz otobüslerden yararlanan Antalyalılar duydukları memnuniyeti dile getirdi

Özel sektörde yönetici olarak çalışan Enise Buturak, bayramın birinci günü toplu taşıma araçlarını kullandığını söyledi. Belediyenin bayram günü imkanlarını ve ekiplerini seferber ederek çalışmasından duyduğunu mutluluğu dile getiren Buturak “Sabahın erken saatlerine sefer konması da çok isabetli bir karar olmuş” dedi.

Turizmci Recep Ejderha erkene alınan otobüs seferleri sayesinde şehir merkezindeki bayramlaşma programlarına katılımın yüksek olduğunu söyledi. Menderes Türel’in kısa zamanda başlattığı hizmetlerin Antalya’da hayatı kolaylaştırdığını anlatan Ejderha “Bayramlarda tramvay ve otobüslerin ücretsiz olması çok yerinde karar. Geçmiş bayramlarda saat ondan önce otobüs olmuyordu. Bu yeni uygulama ile birlikte istediğimiz camiye gidebildik” şeklinde konuştu.

İnsan Kaynakları Yöneticisi Metin Yalçın Antalya’yı gezmeye fırsatının olmadığını bayramın ilk günü ailesi ile birlikte nostaljik tramvaya binerek gezdiğini anlattı. Yalçın “Bu bayram Antalya bize kaldı. Doyasıya gezdik. Belediyenin toplu taşımadan ücret almaması ise ayrı bir güzellik olmuş” ifadelerini kullandı.

Selahattin Özcan: “Ben Ankara’da oturuyorum. Orada da bu tür uygulamalar yapılıyor. Bayramda ulaşımın ücretsiz olmasından çok memnunum. Gerekli bir uygulama.”

Nurhan Amca: “Çok yerinde bir uygulama. Bayram ziyaretlerimizi, ücretsiz olarak yapabiliyoruz.”

Hatice Aksoy: “Bayramda ulaşımın ücretsiz yapılması, halk için önemli bir uygulama. Çok memnunuz. Ulaşımımızı rahatlıkla ve ücretsiz gerçekleştirebiliyoruz.”

Kerim Demiröz: “Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bayramda ulaşımı ücretsiz yapması, sosyal belediyecilik açısından önemli. Vatandaş, istediği yere ücretsiz gidebiliyor.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk Hava Sahasına Talep İkiye KatlandıÖnceki Haber

Türk Hava Sahasına Talep İkiye Katlandı

Baraçlı Görevi Başındaki Personelle BayramlaştıSonraki Haber

Baraçlı Görevi Başındaki Personelle Bayr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar