darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3744
EURO35.0772
ALTIN2325.3

Antalya Ulaşım A.Ş. İle Çocuklar Dünya Kupası’nda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalya Ulaşım A.Ş. İle Çocuklar Dünya Kupası’nda
Abone ol
Antalya Ulaşım A.Ş., Türkiye Futbol Federasyonu Antalya Bölge Müdürlüğü ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Meydan Polis Merkezi Amirliği işbirliği ile Yeşildere Mahallesi ile Aksu Sevgi Köyü’ndeki çocuklar FIFA U20 Dünya Kupası maçına götürüldü.

Akdeniz Üniversitesi Stadı’ndaki FIFA U20 Dünya Kupası Mısır - Şili Futbol maçı etkinliğine Yeşildere Mahallesi ve Aksu Sevgi Köyü Rehabilitasyon Merkezi’nden farklı yaş gruplarındaki çocuklar katıldı. Çocukların ulaşımı Antalya Ulaşım A.Ş. tarafından yapıldı.  Çocukların sosyal ve kültürel paylaşımlarını artırmak, sporla mutlu ve güzel bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen futbol maçı etkinliği sandviç ve meyve suyu ikramıyla başladı.

Saat 18.00’de stadyumdaki yerlerini alan çocuklar maç süresince farklı insanlarla tanışma olanağı bulup, farklı ülkelerden gelen futbol severler ile fotoğraf çektirdiler. Arkadaşlarıyla coşkulu tezahüratlara eşlik etmenin mutluluğunu yaşayan çocuklar, kardeşlik ve sevgi örneği sergiledi.  Çocukların aileleri organizasyonu gerçekleştiren Antalya Ulaşım A.Ş., Türkiye Futbol Federasyonu Antalya Bölge Müdürlüğü ve Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Meydan Polis Amirliği görevlilerine teşekkürlerini iletti. ","serif"'>Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Meydanı ile ilgili; “Turizm bölgesine yakışır güzellikte bir meydan çalışması yapılacak. Sapanca Belediyemizin hayata geçireceği AVM Projesi’nin ön tarafındaki 10 bin metrekarelik alanda yapılacak çalışma kapsamında meydan zemini yenilenecek. Aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmaları ile birlikte ayrıca bir de havuz inşa edilecek. İhalesini çok yakında gerçekleştireceğiz. Ayrıca Sapanca’mızdaki ana arterleri de düzenleyerek bir çalışma yapacağız. Sapanca’mıza, şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Toçoğlu’ndan Sapanca’ya MüjdeÖnceki Haber

Toçoğlu’ndan Sapanca’ya Müjde

Metro Turizmden Çocuklara AyrıcalıkSonraki Haber

Metro Turizmden Çocuklara Ayrıcalık

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar