İstanbul
DOLAR32.4977
EURO34.9623
ALTIN2429.8

Anadolujet’ten Erciyes’te Kayak Keyfine Özel Transfer Kampanyası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anadolujet’ten Erciyes’te Kayak Keyfine Özel Transfer Kampanyası
Abone ol
Toplumun her kesimine cazip ücret seçenekleri ile uçuş kolaylığı sunan AnadoluJet, kış ayının en keyifli sporu kayak için Kayseri Havalimanı ile Erciyes Kayak Merkezi arasında çok avantajlı transfer hizmeti başlattı.

AnadoluJet, SecureDrive ile yaptığı anlaşma kapsamında Kayseri’de sunduğu ekonomik ve güvenli havalimanı transfer hizmetini, Erciyes Kayak Merkezi’ni kapsayacak şekilde kampanyalı fiyatlarla genişletti. 10 Şubat 2014’e kadar devam edecek kampanya kapsamında havalimanı – şehir içi, şehir içi - havalimanı ve Erciyes Kayak Merkezi –havalimanı arası ulaşım hizmetinin tek yön bedeli sadece 5 TL.

AnadoluJet’in uçuş yaptığı on noktada halen devam eden SecureDrive hizmeti, son olarak Ekim ayında Kayseri’de, Aralık ayı itibariyle de Çorlu’da başlamıştı. SecureDrive anlaşmalı transfer hizmetiyle AnadoluJet; yolcularını kapısının önünden alarak havalimanına, havalimanından ise evlerine güvenli bir şekilde ulaştırıyor.

AnadoluJet transfer hizmeti kapsamında araçta internet kullanımı, çocuk koltuğu gibi ek donanımlar da sunuluyor. Özel eğitimli şoförler ile uçağa binmeden önce başlayan AnadoluJet konukseverliği, bindikten sonra da uçak içinde devam ettiriliyor. Bugüne kadar Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya-Mersin, Kayseri, Çeşme, Bodrum - Dalaman ve Çorlu’da geçerli olan SecureDrive işbirliğinde sunulan transfer hizmeti, havalimanına gidiş ve dönüşlerde AnadoluJet yolcularına büyük konfor sağlıyor. 

AnadoluJet yolcuları; hizmetten faydalanmak için www.anadolujet.com üzerinden Secure Drive Online Rezervasyon yönlendirmesini seçebilir ya da www.securedrive.com.tr web sitesi üzerinden işlem gerçekleştirebilir. AnadoluJet ve ek hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak için www.anadolujet.com adresi ziyaret edilebilir ve/veya 444 25 38 çağrı merkezi aranabilir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Martur Taşımacılık Filosunu Volvo ile GençleştirdiÖnceki Haber

Martur Taşımacılık Filosunu Volvo ile G...

Renault Grubu 2013 Yılında Rekor Satış Adedine UlaştıSonraki Haber

Renault Grubu 2013 Yılında Rekor Satış A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar