darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3313
EURO35.0803
ALTIN2298.7

Anadolujet Trakya’daki Ücretsiz Servis Ağına Beylikdüzü’nü de Ekledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anadolujet Trakya’daki Ücretsiz Servis Ağına Beylikdüzü’nü de Ekledi
Abone ol
AnadoluJet, yolcularına yalnızca havada değil karada da avantajlı ulaşım hizmeti sunmaya devam ediyor. Trakyalıların Edirne, Keşan ve Kırklareli’ndeki ana hareket noktalarından Çorlu Havalimanı’na ücretsiz ulaşımını sağlayan AnadoluJet, servis ağına Beylikdüzü’nü de kattı.

Halkın hava yolu AnadoluJet, yolcularının büyük ilgi gösterdiği ve havayolu konforunu kara yoluna taşıyan, ücretsiz havalimanı servis hizmetinin sınırlarını genişletmeye devam ediyor. AnadoluJet son olarak Çorlu Havalimanı’na ücretsiz ulaşım için düzenlenen servislerin Edirne, Keşan ve Kırklareli’ndeki ana hareket noktalarına Beylikdüzü’nü de eklendi.

Beylikdüzü ve Çorlu Havalimanı arasında düzenlenecek ücretsiz servisler Silivri ve Büyükçekmece gibi önemli merkezlerdeki yolcuların da Çorlu Havalimanı'na ulaşımını kolaylaştıracak.

Araçlar; Beylikdüzü Plaza İş Merkezi önünden 08:00/19:00, Büyükçekmece Atirus önünden 08:15/19:15, Silivri Kipa Market önünden 08:45/19:45 saatlerinde Çorlu Havalimanı ile karşılıklı olarak sefer gerçekleştirilecek. Ankara ve Anadolu’nun dört bir yanından Çorlu’ya ulaşan yolcular için de aynı güzergahlarda hareket edecek servislerin Çorlu Havalimanı’ndan kalkış saatleri ise sabah 10:20 ve akşam seferi sonrası 21:25 olacak.

Yolcu dolulukları arttı…

AnadoluJet’in ilk kez 25 Kasım 2013 tarihinde Edirne, Keşan ve Kırklareli’nde başlayan ücretsiz servis hizmeti Trakyalıların Çorlu Havalimanı’na ulaşımlarını kolaylaştırarak havayolu kullanımını arttırdı. Servislerin başladığı tarihten bu yana Anadolujet’in Çorlu seferlerindeki doluluk oranı önemli ölçüde yükselişe geçti.

AnadoluJet, her gün ikişer sefer olarak düzenlenen Ankara-Çorlu uçuşları, ücretsiz havalimanı servisi ile Trakya’nın birçok noktasını dünyaya bağlamaya devam ediyor.

Edirne, Keşan, Kırklareli ve Beylikdüzü ana hareket noktalarından kalkan servis araçları ile ilgili detaylı bilgi almak için; Tureks'in 444 78 90 veya AnadoluJet'in 444 25 38 numaralı çağrı merkezleri aranabilir ya da www.anadolujet.com.tr adresi ziyaret edilebilir.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Futbol Keyfi OtobüslerdeÖnceki Haber

Futbol Keyfi Otobüslerde

Eskihisar Tavşanlı Hattında Rekabet Yeni BaşladıSonraki Haber

Eskihisar Tavşanlı Hattında Rekabet Yeni...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar