İstanbul
DOLAR32.5722
EURO34.861
ALTIN2433.2

Anadolujet Tekrar Kocaeli’nde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anadolujet Tekrar Kocaeli’nde
Abone ol
AnadoluJet, ekonominin kalbinin attığı şehre; Kocaeli’ne kısa bir aradan sonra geri dönüyor. 2 Eylül 2013 tarihi itibariyle başlaması planlanan Ankara - Kocaeli karşılıklı seferleri ile AnadoluJet, Anadolu’yu sanayinin başkentine uçurmaya kaldığı yerden devam edecek


Halkın havayolu AnadoluJet, Anadolu’yu birbirine bağlamaya devam ediyor. AnadoluJet, sanayinin başkenti olarak kabul edilen ve yüksek istihdam kapasitesi ile pek çok ilden vatandaşımızı bir araya toplayan Kocaeli’ni Ankara üzerinden bir saatten daha az aktarmalarla tüm Türkiye ile tekrar buluşturmaya hazırlanıyor. 
Anadolu insanının ekonomik ve konforlu seyahat etmesi misyonunu sahiplenen AnadoluJet, bu amaçla şehrin yerel ve mülki idaricileri ile görüşmelere başladı. Tüm iş dünyası tarafından merakla beklenen Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı uçuşları için çalışmalarına hız veren AnadoluJet, 2 Eylül tarihinde seferlerine başlayacağını müjdeledi. 

23 Ağustos tarihinde Kocaeli Ticaret Odası tarafından düzenlenen, yerel ve mülki idare temsilcilerinin yanı sıra sanayi odaları ve sivil toplum örgütlerinin de davetli olduğu toplantıya katılan AnadoluJet’in İcrasından Sorumlu THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan; çok yakında Ankara - Kocaeli karşılıklı seferlerinin başlayacağını belirtti. 

Kocaeli halkının konforlu seyahat etmesi için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Doğan, “Uçuşlarımızın ekonomik olması için büyük özen gösteriyoruz. Her gün Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı’ndan hareket etmesini planladığımız uçaklarımız 150 kişilik kapasiteye sahip olacak. Yolcularımız, Kocaeli – Ankara direkt uçuşlarını 59 TL’den, çok kısa bekleme süreleri ile Kocaeli’den Ankara aktarmalı tüm diğer kentlere 99 TL’den başlayan fiyatlarla karşılıklı uçabilecekler” dedi. 

Türkiye’nin, İstanbul’dan sonra en büyük sanayi merkezi olan Kocaeli’nin gayri sâfî hâsılasında sanayi sektörünün payının 2013 itibari ile yüzde 70’i aştığına dikkat çeken Doğan; “AnadoluJet olarak istedik ki; Avrupa ve Asya’yı kara ve demiryolu ile bağlayan ilimizi hava yolu trafiği açısından da konforlu bir hale getirelim. Bu amaç ile kısa bir süredir şehrimizin yerel ve mülki idarecileri ile toplantılar yapıyoruz. Bu görüşmeler neticesinde; sizlerin ihtiyaçlarını ve sorunlarını dinleyerek kendimize bir yol haritası çıkarttık. 2 Eylül tarihi itibariyle Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı’ndan Ankara’ya karşılıklı seferlerimizi başlatacağımızı müjdelemekten gurur duyuyorum” dedi.

AnadoluJet ve hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak için www.anadolujet.com adresini ziyaret edebilir ve/veya 444 25 38 çağrı merkezini arayabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsun’da Engelli Vatandaşlar Akülü Araç DağıtıldıÖnceki Haber

Samsun’da Engelli Vatandaşlar Akülü Ara...

DRD Filo Kiralama Büyümesini Hızla SürdürüyorSonraki Haber

DRD Filo Kiralama Büyümesini Hızla Sürdü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar