İstanbul
DOLAR32.5535
EURO34.9033
ALTIN2427.5

Anadolujet Konforunu, Seyahat Boyunca Devam Ettiren Kampanya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anadolujet Konforunu, Seyahat Boyunca Devam Ettiren Kampanya
Abone ol
AnadoluJet, dünyanın en büyük araç kiralama markası Enterprise ile yaptığı yeni işbirliğiyle yolcularına en hesaplı fiyatlara araç kiralama imkânı sunuyor. 26 Haziran - 23 Temmuz 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya kapsamında AnadoluJet yolcuları havadaki konforunu karada da sürdürüyor.

Yalnızca havada değil, karayolu ulaşımında da güçlü markalarla işbirliğine giden AnadoluJet, 1,4 milyona ulaşan araç sayısı ve 78 bin çalışanıyla dünyanın en büyük araç kiralama şirketi Enterprise ile yoluna devam ediyor.

Türkiye’nin prestijli araç kiralama şirketi National Car Rental’le olan işbirliğini şirketin yeni yapılanması Enterprise ile devam ettirecek AnadoluJet, yolcularına katma değer sunan kampanya ve araç kiralama hizmetlerini sürdürecek.

Araç sayısı, ofis yaygınlığı ve personel istihdamı ile sektöre yeni bir ivme kazandıracak olan Enterprise bu yeni işbirliği kapsamında, AnadoluJet yolcularına özel bir kampanya ile merhaba diyor. Enterprise, AnadoluJet’in “Uçmayan Kalmasın” ilkesini; savunduğu “Keyfini Sürün” ilkesi ile birleştirerek, AnadoluJet yolcularının konforunu arttırmayı amaçlıyor.

En hesaplı fiyatlar…

26 Haziran - 23 Temmuz 2014 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında tüm AnadoluJet yolcuları; Ford Fiesta benzinli düz vites araçları günlük 63 TL, Citroen C-Elysee dizel düz vites araçları günlük 79 TL, Ford Focus dizel düz vites araçları günlük 99 TL ve Toyota Corolla dizel otomatik araçları günlük 109 TL’ye kiralayabilecek.

Kampanya; İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Trabzon, Gaziantep, Diyarbakır, Batman, Bodrum, Erzurum, Dalaman, Kayseri, Kuşadası, Sivas, Marmaris, Mardin, Hatay, Elazığ ve Şanlıurfa illerinde Enterprise Türkiye genel kiralama koşulları kapsamında geçerli olacak.

AnadoluJet’in Enterprise araç kiralama hizmeti için rezervasyonlar, 444 4 937 numaralı Enterprise Türkiye çağrı merkezinden, www.enterprise.com.tr web adresinden ve direkt Enterprise Satış ofislerinden yapılabilir.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CMS İki Şirketiyle ISO 500 Listesinde!Önceki Haber

CMS İki Şirketiyle ISO 500 Listesinde!

Starpet'ten Çocuklara Çevre EğitimiSonraki Haber

Starpet'ten Çocuklara Çevre Eğitimi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar