darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3718
EURO34.9866
ALTIN2325.7

Anadolu Jet Heyetinden Büyükaslan'a Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anadolu Jet Heyetinden Büyükaslan'a Ziyaret
Abone ol
Anadolujet İcracısı ve Türk Hava Yolları (THY) Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan, Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette İbrahim Doğan’a THY Satış Müdürü Gürel Tüner eşlik etti. 27 Ekim’den itibaren Adıyaman’da uçak seferlerine başlayacaklarını belirten Anadolujet İcracısı ve THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan, konuyla alakalı şu bilgileri aktardı:

“27 Ekim itibariyle 54 liradan başlayan ücretlerle inşallah Adıyamanlılar Ankara’ya gidebilecekler. Uçaklarımız her gün saat 15.50’de Ankara’dan Adıyaman’a kalkacak, 17.40’ta Adıyaman’dan Ankara’ya geri dönecek. Buradan da Antalya, İzmir, Kıbrıs, Çorlu, Erzurum,  Van, Samsun, Kocaeli, Trabzon ve Bodrum’a uygun bağlantılar vereceğiz inşallah. Aktarmalı gidecek olan yolcularımız sadece Ankara’dan devamı olan uçuşların ücretini ödeyecekler. Mesela buradan İzmir’e gidecek olan yolcu, Ankara-İzmir bilet ücretini ödeyecek, Adıyaman- Ankara’ya hiçbir ücret ödemeyecek. Dolayısıyla Adıyaman’dan direk İzmir’e sadece Ankara- İzmir fiyatını ödeyerek gidebilecek.”

Anadolujet’in misyonunu da izah eden Doğan;

“Amacımız, Anadolu insanını birbirine bağlamaktır. Sadece bu lokal Ankara olarak algılanmasın. Ankara üzerinden bütün Anadolu’yu birbirine bağlıyoruz. Dolayısıyla Adıyamanlı insanların, Anadolu’daki muhtelif şehirlerde eşini dostunu akrabasını ziyaret etmesini sağlayacağız. Konu sadece Ankara’ya gitmek değil. Bunu yaparken ilave hizmetlerimiz de var. Gittikleri şehirlerde kullanabilecekleri hizmetler var. Örneğin araç kiralamak isterlerse İzmir, Trabzon, Samsun’da kısacası bağlantılı gittikleri şehirlerde 49 liraya araç kiralayabilecekler. Ankara’da Aktarma Merkezi’mizde yolcuların zaman geçireceği yiyecek, içecek ücretsiz ve sınırsız olacağı, internet hizmetinin olacağı, çocuk oyun parklarının olacağı bir salonumuzda var. Dolayısıyla çıkış noktasından varış noktasına gidene kadar inşallah konforlu hızlı ulaşılabilir Anadolu’nun her yerinden insanları birbirine bağlayacağız” dedi.

Anadolujet’in bütün Anadolu’ya hizmet ettiğine vurgu yapan Doğan, sözlerine şöyle devam etti:

“Bunu söylerken biz buraya bir hizmet getirdik manasında söylemiyoruz. Anadolujet bütün Anadolunun, Anadolujet Adıyaman halkının hizmetindedir. Dolayısıyla hep birlikte bu ürünü en iyi seviyeye getireceğiz. Burada kanaat önderlerinin Adıyamanlılarında bunu desteklemesi gerekiyor. Bu şartlar doğdukça biz günde 2 sefer yapmaya hazırız. Sabah ve akşam olmak üzere Ankara’ya günde 2 sefer yapabiliriz. Aynı şekilde inşallah İstanbul Sabiha Gökçen için de hazırlıklarımız var. Yakın zamanda o müjdeyi vermek için bir daha geleceğiz. Adıyamanlıları hem İstanbul Sabiha Gökçen’e hem Ankara’ya inşallah uçurmuş olacağız. Herkesin desteğini bekliyoruz. Sadece bizlik değil bu durum. Hep birlikte inşallah Adıyaman’a ve bu bölgeye bir hizmet getirmiş olacağız. Sayın Başkanımız anlatarak destekleyecek. Şimdi Üniversiteye gideceğiz orada anlatacağız. Sayın Valimize uğradık kendileri de destek verdiler. İnşallah herkesin desteğiyle uçak seferlerinin sayısını artıracağız. Adıyaman’a hayırlı olsun.”

 

Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan ise, Anadolujet’in güzel hizmetlerde bulunduğunu ve zirveye koştuğunu dile getirerek;

 

“Gelişen, değişen ve her gün kendini yenileyen ülkemizin birçok alanında, Avrupa ve dünyada zirveye koştuğunu görüyoruz. Bu kurumlardan biride Türk Hava Yolları’dır. Bugüne kadar Adıyaman’ımızda verilen hizmetler İstanbul uçuşlar Türk Hava Yollarıyla veriliyordu ama Ankara uçuşları Borajet’le veriliyordu. Hem uçuş saatleri hem fiyat bakımından uygun değildi Adıyaman şartlarına göre. Bu uzun zaman gündemdeydi. Sağ olsun başta milletvekillerimiz, valimiz ve ilgililerimizin gayretleriyle THY’nın diğer bir kuruluşu olan Anadolujet’le 27 Ekim’den sonra Adıyaman’dan Ankara’ya uçuşlar başlayacaktır. Anadolujet, hem uçuş saatleri, hem fiyat bakımından uygundur. Bugün bize misafir olan, Adıyaman’a gelen Anadolujet ve THY Bölgesel Uçuş Başkanı İbrahim bey bize müjdelediler. Ben kendisine ve şahsında THY ve Anadolujet’e teşekkür ediyo, kendilerine hayırlı uçuşlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Resmi görüşmelerin akabinde Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Anadolujet İcracısı ve THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan’a içerisinde belediye kültür hizmetlerinin yer aldığı bir çanta hediye etti. Doğan ise, Başkan Büyükaslan’a uçak maketi takdim etti.

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Genç Denizli Çanakkale Gezisine Devam EdiyorÖnceki Haber

Genç Denizli Çanakkale Gezisine Devam Ed...

Aksaray'a 300 Milyon Dolarlık YatırımSonraki Haber

Aksaray'a 300 Milyon Dolarlık Yatırım

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar