darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3847
EURO35.0663
ALTIN2326.5

Amerikan Kamyoncuları Türk Körüklerini Kullanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Amerikan Kamyoncuları Türk Körüklerini Kullanıyor
Abone ol
Hava süspansiyon sistemi üretiminde sektörün global oyuncuları arasında yer alan Aktaş Holding, 2023 yılına kadar bağımsız yedek parça pazarında dünya lideri olma hedefi doğrultusunda çıktığı yolda, emin adımlar atmayı sürdürüyor.

 

Hava süspansiyon körüğü sektöründe Türkiye’de lider, dünyada da ilk üç firma arasında bulunan Aktaş Holding, 2023 yılına kadar, bağımsız yedek parça pazarında dünya liderliği hedefine ulaşmak için yoluna güçlü adımlarla devam ediyor.

Türkiye, Brezilya, Bulgaristan, Çin ve Almanya’daki yapılanmasının yanı sıra, Kuzey Amerika’daki lojistik merkez ağıyla çalışmalarını sürdüren Aktaş Holding, ABD’nin ticaret merkezlerinden biri konumundaki Chicago şehrinde kurduğu merkez ile başlattığı faaliyetlerinin beşinci yılında sektörde önemli bir pazar payı elde etti.

Kuzey Amerika’nın dünyanın en rekabetçi pazarlarından bir tanesi olduğunu belirten Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol; “1938 yılında kurulan, bugün 6 kıtada 90’dan fazla ülkede ürünleri satılan, 6 ülkedeki üretim ve dağıtım tesisleri ile birlikte, sektörde dünyanın en önemli oyuncularından biri konumundaki Aktaş Holding, ulaştığı her pazarda güçlü büyümesini sürdürüyor. Bu çerçevede Kuzey Amerika pazarına yönelik olarak 5 yıl önce lojistik merkezimizi ve satış yapımızı oluşturduk. Dünyanın en rekabetçi pazarı olan bölgede 5 yılda çok önemli bir başarı yakalayarak pazarda tercih edilen marka konumuna geldik. Ürünlerimiz Kuzey Amerika’nın her yanında satılıyor” dedi.

Dünya lideri olmak için en büyük rakiplerinizin olduğu pazarlarda güçlü olunması gerektiğini ifade eden Erol; “Biz de bu çerçevede beş yıl önce ABD ve Kanada’yı hedef pazarlar olarak belirleyip yatırım yaptık. Pazarınız ile iç içe olmanın getirdiği avantajlara sistematik pazarlama anlayışı ve kalitemizi de eklediğimizde bölgede önemli bir pazar payı elde ettik. Kıyasıya rekabetin içinde çok güçlü bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyor ve bölgede her geçen gün daha fazla büyüyoruz. Kuzeyden güneye, doğudan batıya tüm Kuzey Amerika’da ürünlerimiz tercih ediliyor” dedi.

Sami Erol : “Kalıcı Olacağız”

50 eyaletle birlikte, Kanada’nın Doğu ve Batı bölgelerinde satış temsilcileri olduğunu hatırlatan Erol, “Amerika Birleşik Devletleri’nin en önemli ticaret üslerinden biri olan Chicago’daki lojistik merkezimizle birlikte, bölgede 170 den fazla ürün çeşidiyle pazarın tüm taleplerini karşılayabiliyoruz. Aynı zamanda bölgedeki karayolu taşımacılığında geçiş noktalarından birindeyiz. En önemli hedefimiz sürekliliği sağlamak. Geride bıraktığımız 5 yılın bizler açısından son derece verimli geçtiğini söyleyebilirim. Bu elbette ki hem ülke olarak hem de Aktaş Holding olarak son derece gurur verici. Dünya lideri olma hedefiyle çıktığımız bu yolda, sağlam adımlar atarak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şoförlere Toplu Ulaşım EğitimiÖnceki Haber

Şoförlere Toplu Ulaşım Eğitimi

Güvenli Sürüş Michelin’den SorulurSonraki Haber

Güvenli Sürüş Michelin’den Sorulur

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar