darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3381
EURO35.1812
ALTIN2241.4

ALTUR, VOLKSWAGEN CRAFTER İLE BÜYÜMEYE DEVAM DEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ALTUR, VOLKSWAGEN CRAFTER İLE BÜYÜMEYE DEVAM DEDİ
Abone ol
Taşımacılık sektörünün lider şirketlerinden Altur’un tercihi yine Volkswagen Ticari Araç oldu. Altur Turizm araç filosunu 67 adet Volkswagen Crafter ile genişletti.

Volkswagen Ticari Araç, taşımacılık sektörünün lider firmalarıyla iş birliğine devam ediyor. 1976 yılından bu yana taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Altur Turizm, araç filosunu Volkswagen Crafter ile genişletti. 28 Mart’ta İstanbul’da gerçekleştirilen törenle Altur Turizm, 64 adet 15+1, 2 adet 16+1 ve 1 adet 19+1 olmak üzere filosuna toplam 67 adet Crafter katarak filosundaki Crafter adedini 560’a yükseltmiş oldu.


Törene Volkswagen Ticari Araç Genel Müdürü Kerem Güven, Altur Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hikmet Albayrak ve iki şirketin yöneticileri katıldı.

 

Sektörün İhtiyaçlarına Cevap Veren Modeller

Törende konuşan Volkswagen Ticari Araç Genel Müdürü Kerem Güven, Altur Turizm ile geçmişten gelen iş birliklerinin yeni teslimatlarla güçlendiğini söyledi. Taşımacılık sektörünün ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini belirten Kerem Güven, “Sektörün ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaya devam edeceğiz. Volkswagen Ticari Araç modellerimiz bireysel kullanıcıların yanı sıra, sektörün öncü firmaları tarafından da tercih ediliyor. Bunun temel nedeni, sektörün ihtiyaçlarını yakından takip ederek, bu ihtiyaçlara en iyi şekilde cevap verecek donanım ve kalitede model ve hizmetleri sunuyor olmamız” dedi.

 

“En İyi İş Ortağımız Volkswagen”

Altur Turizm’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hikmet Albayrak ise, taşımacılık sektöründe yakaladıkları başarıya Volkswagen Ticari Araç gibi iş ortakları sayesinde ulaştıklarını belirtti. Hizmet verdikleri firmaların özellikle verimlilik, zamanı doğru kullanma, kalite ve güvenlik talep ettiğine vurgu yapan Albayrak, “Bu istekleri layığıyla yerine getirme gayreti içindeyiz. Bu çabamızda, personelimizin, ekibimizin ve bizimle birlikte bu yolda olan iş ortaklarımızın gücü var. Volkswagen Ticari Araç da bunların başında geliyor. Sunmayı ilke edindiğimiz kalite, güven, konfor ve verimlilik Volkswagen’de var” dedi.

 

Crafter Sınıfının En Verimlisi

Volkswagen Crafter, BiTDI motoruyla yakıt ekonomisi konusunda standartları yükseltiyor. 75 litrelik deposuyla 1120 km yol alan çift turbo beslemeli motorun yanı sıra vites öneri özelliği ve hız sabitleyici sayesinde de yakıt tüketimi önemli oranda azalıyor. Bir iş ortağının tüm avantajlarını sağlayan Volkswagen Crafter’daki 2 lt hacimli ve 4 silindirli çift turbo motor 163 PS güç ve 400 Nm tork üretiyor.

                                                                                                                                    

20 bin km bakım aralığıyla düşük işletim maliyeti ve ekonomik kullanım imkanı da sunan Crafter, her bakımda sadece 7 litre yağ değişimine ihtiyaç duyarak bakım maliyetlerini de düşürüyor. Benzersiz kalite, mutlak güvenilirlik ve gerçek ekonomiyi temsil eden Crafter, 12 yıl paslanmazlık, 3 yıl boya, 2 yıl sınırsız km + 1 yıl için 250 bin km’ye kadar sınırlı araç garantisi ile sınıfının en uzun garanti değerlerini sunuyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MEHMET MUŞ: SORUNLARIN TAKİPÇİSİYİMÖnceki Haber

MEHMET MUŞ: SORUNLARIN TAKİPÇİSİYİM

BAHAR FSM DEMİRBAŞ’LA GÜZEL Sonraki Haber

BAHAR FSM DEMİRBAŞ’LA GÜZEL

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar