İstanbul
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Allison Şanzıman, Fuelsense® İle Teknolojik Yenilik Ödülünü Kazandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Allison Şanzıman, Fuelsense® İle Teknolojik Yenilik Ödülünü Kazandı
Abone ol
Yakıt tasarruflu teknoloji paketleri, 2014 Teknolojik Yenilik Ödülü’nü kazanarak, benimsenen üretim politikasının verimlilik ve sürdürülebilirlik alanlarına bulunduğu katkıdan dolayı onurlandırıldı.

Allison Şanzıman, İspanya’da Verimlilik, Lojistik ve Sürdürülebilirlik Konferansı’nın bir parçası olarak gerçekleştirilen 2. Lojistik Verimliliği ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri töreninde 2014 Teknolojik Yenilik Ödülü’nü kazandı.

Allison, bu özel ödülü gelişmiş 5. Nesil akıllı kontroller ile tam otomatik şanzımanın sunduğu avantajları, %20’ye kadar yakıt tasarrufu sağlamak üzere en üst düzeye taşıyan kapsamlı yakıt verimliliği stratejisi paketi FuelSense® ile kazandı. FuelSense’in vites değişiklikleri ile tork değerlerine otomatik olarak uyum sağlayan özellikleri, üstün performans, kullanım kolaylığı, güvenilirlik ve düşük bakım maliyetleri gibi filoların tercih sebebi olan Allison avantajlarından ödün vermeksizin yük, yol ve çalışma koşullarına bağlı olarak şanzıman verimliliğini en üst düzeye çıkarıyor.

“Teknoloji yardımıyla nasıl daha verimli ve çevre dostu olunabilir” temalı konferans, lojistik sektöründeki sürdürülebilir çözümlerin analiz edilmesi amacıyla sektör uzmanlarını bir araya getirdi. UNO (lojistik ve ulaşım ticaret birliği) Genel Sekreteri ve aynı zamanda Lojistik ve Karayolu Taşımacılığında Yenilik Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Eduardo Zapata, sunumu sırasında Allison’ın sürdürülebilir kentsel lojistik alanındaki katkılarının altını çizdi.

Allison adına ödülü alan Allison Şanzıman İspanya Pazarlama ve Geliştirme Müdürü Trond Johansen ise özellikle FuelSense teknolojisinin daha yeni İndianapolis’te resmi olarak piyasaya sunulduğunu belirterek; “Simülasyonlar ve ilk karşılaştırmalı test sonuçları oldukça pozitif. FuelSense ürününün, sürekli dur kalk gerektiren ve ivme piklerinin olduğu kentsel dağıtım filolarında işletmeciler için ölçülebilir düzeyde yakıt tasarrufu sağlayacağından Avrupa’da üreticiler ve son kullanıcılar tarafından tercih edileceğini umuyoruz. FuelSense, dağıtım sektöründe büyük avantajlar sağlayan ve verimliliği sürdürürken tüketim düzeyini düşüren bir seçenek” diyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pirelli’den Mercedes Kullanıcılarına Özel Yaz AvantajlarıÖnceki Haber

Pirelli’den Mercedes Kullanıcılarına Öze...

GEFCO Türkiye’den İzmir Ekonomi Üniversitesi’ne Destek!Sonraki Haber

GEFCO Türkiye’den İzmir Ekonomi Üniversi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar