darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3842
EURO35.0429
ALTIN2326.4

Aliağa Belediyesi'nden Temizlik Filosuna Takviye

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aliağa Belediyesi'nden Temizlik Filosuna Takviye
Abone ol
Aliağa Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri 7 gün 24 saat kentin temizliğini sağlarken, önümüzdeki günlerde yeni bir süpürgeli temizlik aracı da temizlik ekiplerinin araç filosuna katılacak.

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, ekiplerin sürdürdüğü temizlik çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışanlar ve vatandaşlarla görüştü. Başkan Oğuz, yaz günlerinde kent temizliğinin öneminin arttığına işaret ederek, “Aliağa, tertemiz bir kent. Bu temizlikte ekiplerimizin başarılı çalışmaları yanında vatandaşlarımızın duyarlılığının da büyük payı var” dedi.

Süpürgeli temizlik araçları destekli temizlik

Temizlik ekipleri, kentin dört bir yanındaki 3 bin 500 adet konteynerdeki çöpleri gece gündüz düzenli olarak toplarken, kent merkezindeki cadde ve sokaklar, Sahil bandı, parklar gibi yaşam alanları ise temizlik elemanları destekli, süpürgeli araçlarla temizleniyor. Sabahın ilk ışıkları ile yollara düşen temizlik neferleri, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde mevcut olan pratik süpürgeli yol temizleme araçları ile gece gündüz çalışıyor.

Yeni bir Süpürgeli araç geliyor

Aliağa belediyesi ekipleri, İki taraftan çift yönlü süpürme özelliğine sahip vakumlu yol süpürme makineleri ile kent merkezinde modern bir temizlik çalışması gerçekleştiriliyor. Aliağa Belediyesi, 1 ay sonra temizlik filosuna yeni bir süpürgeli yol temizleme aracı daha katacak. Alımı gerçekleştirilen araç, donanımlarının hazırlanmasının ardından hizmete başlayacak

Başkan Oğuz: “Ekiplerimizin çalışması ve vatandaşlarımızın duyarlılığı sayesinde temiz bir kentte yaşıyoruz”

Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, “Temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamak istiyorsak, kentin bu temiz dokusunu korumalıyız. Belediyemize ait 2 adet süpürgeli aracımız var. Ama yetmediğini düşünüyoruz. Yeni bir araç daha aldık. Mekanik süpürgeli araçlarla kaldırımların temizliği aksatılmadan gerçekleştiriliyor. Sıcak yaz günlerinin gelmesi ile bir takım önlemler alıp, çöp konteynerlerini toplum sağlığını olumsuz etkilememesi için bakıma almıştık. Temizlik işleri ekiplerimiz haftanın 7 günü 24 saat yoğun bir şekilde çalışıyor. Ekiplerimizin çalışması ve vatandaşlarımızın duyarlılığı sayesinde temiz bir kentte yaşıyoruz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Atatürk Havalimanı’nda Rekor SeferÖnceki Haber

Atatürk Havalimanı’nda Rekor Sefer

“Yol Çalışmaları Kentin Çehresini Değiştirdi”Sonraki Haber

“Yol Çalışmaları Kentin Çehresini Değişt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar