İstanbul
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Aktarmasız Ulaşım Vatandaşı Sevindirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aktarmasız Ulaşım Vatandaşı Sevindirdi
Abone ol
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalyalılara sözünü verdiği aktarmasız ulaşımı başlatması halk tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. Özellikle kırsal bölgelerden hastanelere, otogara ve kent merkezine tek araçla gitme imkanı bulan vatandaşlar Başkan Menderes Türel’e teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in tekrardan başlattığı aktarmasız ulaşım ilk haftasında memnuniyetle karşılandı. Aktarmasız ulaşımın başladığı günden itibaren Antalyalılar tek araçla istedikleri noktaya ulaşma imkanı buluyor. Özellikle kırsal kesimde yaşayan vatandaşlar otogar, hastane ve kent merkezine aktarmasız ulaşımla gitmenin keyfini yaşıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e aktarmasız ulaşımı tekrar başlattığı için vatandaşlar teşekkür ediyor. Aktarmalı ulaşım döneminde maddi yönden zarara uğradıklarını belirten Antalyalılar yeni ulaşım sistemiyle ilgili düşüncelerini açıkladı.

VATANDAŞ’TAN TÜREL’E TEŞEKKÜR

Her gün toplu ulaşımı kullandığını belirten Gizem Önkal, “Aktarmalı ulaşımın uygulandığı dönemde otobüsten indiğim zaman tekrar hangi otobüse bineceğimi bilemiyordum. Gideceğim güzergâha kadar 2 veya 3 otobüs değiştirmek zorunda kalıyordum. Durum böyle olunca ekstra paralar ödemek zorundaydık. Şimdi ise istediğimiz yere tek otobüs ile gidebileceğiz. Tekrar tekrar para ödemek zorunda kalmayacağız. 5 yıldır  ulaşımın çözülmesini bekledik. Aktarmalı ulaşım yüzünden hem maddi açıdan hem de manevi açıdan yıprandık" dedi.

HEM ESNAF HEM VATANDAŞ MUTLU

Dolmuş şoförü Ahmet Sarı ise özellikle yolcuların kendilerine dert yandığını söylerken, “Yolcular 2 veya 3 otobüs değiştirmek istemiyor. Yeni yapılan düzenlemeden bizlerde yolcularda memnun. Belediye Başkanımız Menderes Türel’e teşekkür ederiz” diye konuştu.

Mustafa Kalkan ise düşüncelerini şöyle açıkladı: “Aktarmalı ulaşımın olduğu dönemlerde halk adeta işkence çekiyordu . Hatların birleşmesi ile tek otobüsle ulaşımın rahatlığını yaşıyoruz. Bu uygulamayı hayata geçirenlerden Allah razı olsun. Umarız artık bu düzen hiçbir zaman değişmez. Hatlar arasında ki birleştirmenin de olumlu olduğunu düşünüyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbulkart Başvuru Merkezi Esenler'den Start AldıÖnceki Haber

İstanbulkart Başvuru Merkezi Esenler'den...

Başkan Kocamaz’dan Taraftarlara ÇağrıSonraki Haber

Başkan Kocamaz’dan Taraftarlara Çağrı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar