İstanbul
DOLAR32.5926
EURO34.8175
ALTIN2508.8

Akıa Teslimatlarıyla Büyümeye Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akıa Teslimatlarıyla Büyümeye Devam Ediyor
Abone ol
Alçak Taban AKIA ULTRA LF 12 aracını piyasaya sunan AKIA ’ya esnafın ilgisi günden güne büyüyor. Yeni teslimatlar ile otobüs piyasasındaki yerini hızla sağlamlaştıran AKIA, esnafın yeni gözdesi olma yolunda, satışlarını hızla arttırıyor.

İstanbul esnafı tarafından uzunca süre heyecanla beklenen AKIA, satışa başlaması ile beraber büyük ilgiyle karşılandı. Kısa zamanda sipariş yoğunluğu yaşanmasına karşın teslimatlar hızla sürüyor. Kaliteli ve güvenilir karoseri, ekonomik yakıt tüketimi ile kısa zamanda esnafın tercihi olan ULTRA LF 12, Özel Halk Otobüslerinin Turkuaz araçlarında hemen her gün yeni teslimatları ile ‘Şehrin Yeni Yüzü’ sloganını hayata geçiriyor.

Ekim ayı içerisinde de Yeni İstanbul Halk Otobüsleri A.Ş.’ye bağlı esnaflardan Hacı Zeyrek KOCAMAN(B-096 ) ve Kıyasettin KAÇMAZ’ın(B-099)  teslimatları gerçekleşti. İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. üyelerinden Okay TURAN’da A-132 nolu aracını AKIA ile yeniledi.

Ferah İç Hacim, Modern İç Dizayn ve Yakıtta Ekonomi

Üretim aşamasında halk otobüs esnafı ile araç özellikleri konusunda daima irtibat halinde olunarak esnafın tüm ihtiyaçları göz önüne alınan AKIA ULTRA LF 12 kusursuz olma iddiası ile esnafla buluştu. Sektör çalışma şartlarına göre dizayn edilen araç birçok özelliği ile piyasada adından söz edilir konuma yükseldi. Sade ve modern bir dış dizayn benimsenen araçta iç kapasite de sınıfında liderliğe oynayacak düzeyde. Ferah bir yükseklik, geniş koridoru ağı ve havuzu ile araç içi kapasitesi sektör esnafı tarafından tam not aldı.

Ankaralı Özel Halk Otobüsü Esnafından Tam Not

Şehir turları ile tanıtımı yapılan AKIA birçok farklı ilde de halk otobüsü esnafı ile tanışma imkanı buluyor. Satışları ile kısa zamanda piyasada isminden söz ettiren AKIA, uğradığı duraklarda esnafın yoğun ilgisi ile karşılandı. Ekim ayı boyunca Ankara’da özel halk otobüsçüleriyle tanışan AKIA esnaftan büyük ilgi gördü. Üretim aşamasında da esnafın görüşleri alınarak şekillendiği belirtilen AKIA ULTRA LF 12 özellikleri ile esnafın ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özel Halk Otobüslerine Kamera ve Elektronik Kart TakılıyorÖnceki Haber

Özel Halk Otobüslerine Kamera ve Elektro...

Demirbaş Güvencesi Karsan İle GenişliyorSonraki Haber

Demirbaş Güvencesi Karsan İle Genişliyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar