İstanbul
DOLAR32.5117
EURO34.9671
ALTIN2432.6

Akaydın ‘dan Azimli Gence Akülü Araç

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akaydın ‘dan Azimli Gence Akülü Araç
Abone ol
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Beldibi’nde ikamet eden 22 yaşındaki Hatice Göbet’e verdiği sözü tuttu. Akaydın 20 yıldır yürüyemeyen azimli gence akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısı ile ilçelerde düzenlenen iftar buluşmaları, 22 yaşında engelli bir genç kızın yüzünü güldürdü. Kemer’de düzenlenen iftar buluşmasında, engelli Hatice Göbet’i gören Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, durumu hakkında bilgi aldı. Göbet’in 20 yıl önce geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle yürüyemediğini ve ailesinin imkanları ile Ankara Gazi Üniversitesi Bilgi Yönetimi Bölümü Önlisans Programı’nı bitirdiğini öğrenen Akaydın, Hatice Göbet’e, akülü tekerlekli sandalye sözü verdi.

DIŞARI ÇIKABİLİYOR

Başkan Akaydın’ın söz verdiği akülü tekerlekli sandalye önceki gün belediye yetkilileri tarafından Hatice Göbet’e teslim edildi. Hatice’nin bu zamana kadar iki kez ameliyat olduğunu ifade eden anne Gülcan Çekiç, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’a teşekkür etti. Hatice’nin çok zor günler geçirdiğini ifade eden Çekiç, “Manuel sandalyeyi bile bir kaç ay öncesine kadar bir tanıdığımızın sayesinde temin ettik. Kızım yeri geldi aylarca dışarı çıkamadı. Şimdi ise çok mutluyum. Başkanımızı duyarlılığından dolayı kutluyorum” dedi.

AKAYDIN’A TEŞEKKÜR

Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Hatice Göbet, Başkan Akaydın’a teşekkür etti. Göbet, “Takı tasarım ürünleri imal edip bunları satarak harçlığımı kazanıyorum. Akülü aracımla hayatım bir nebze olsun daha da kolaylaşacak. Bir iş imkanı olursa ben de sosyal hayatta var olup, üretmek istiyorum” dedi.  Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkilileri, Hatice’nin bundan sonra Çıplaklı’da hizmet veren Özel Büyükşehir Özel Eğitim Okulu- Engelli ve Engelli Yakınları Sosyal Tesisi’nden hizmet alacağını belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrenciler Emin EllerdeÖnceki Haber

Öğrenciler Emin Ellerde

Gaziantep İpek Yolunun Kalbi OlduSonraki Haber

Gaziantep İpek Yolunun Kalbi Oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar