İstanbul
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

"Akaryakıtta İndirim Rotanız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Akaryakıtta İndirim Rotanız"
Abone ol
Starpet, sürücülerin kampanyalarına gösterdiği yoğun ilgiye Starpet İndirim Haritası’yla karşılık veriyor. İndirim Haritası, sürücülerin Starpet istasyonlarındaki kampanyalardan her an haberdar olmalarını sağlayacak.

Akaryakıt sektörünün öncü markalarından Starpet, Türkiye’nin dört bir yanındaki istasyonlarından gerçekleştirilen satışlara dair rakamları açıkladı. Açıklanan veriler Starpet’in İstanbul’daki istasyonlarından gerçekleştirilen satışların Anadolu’dakilere oranla daha yüksek olduğunu ortaya koydu.

Starpet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin’in kamuoyuyla paylaştığı verilere göre,geçen yılStarpet istasyonlarından gerçekleştirilen akaryakıt satış miktarı 173.273 m3oldu. Bu oranın 31.188 m3’lük bölümü ise, İstanbul ağırlıklı olmak üzere, Marmara Bölgesi’nde gerçekleşti.

Ayrıca, Marmara Bölgesi’nde en fazla satışı gerçekleştiren istasyonun ise, Samandıra İstasyonu olduğunu sözlerine ekleyen Okalin, bu durumun, otoban çıkışı olması nedeniyle Samandıra İstasyonu’nun büyük araçlar tarafından oldukça fazla ziyaret edilmesine bağlı olduğunu belirtti. Okalin, araç sirkülasyonunun en fazla yaşandığı istasyonun ise Maltepe Ortaklar istasyonu olduğunu kaydetti.

Starpet kampanyaları “İndirim Haritası”nda

Starpet düzenli olarak gerçekleştirdiği ve büyük ilgi gören kampanyalarını daha fazla sürücüyle buluşturabilmek için önemli bir bilgilendirme uygulaması başlattı. Geçtiğimiz günlerde kullanıma açılan “Starpet İndirim Haritası”, en yakındaki Starpet istasyonları ve bu istasyonlardaki mevcut indirim kampanyaları hakkında sürücüleri bilgilendiriyor. Facebook ve Starpet’in web sayfası üzerinden ulaşılabilen ve tüm Starpet istasyonlarının görülebileceği uygulama sayesinde, sürücüler, istedikleri istasyonun üzerine tıklayarak o istasyonda geçerli olan kampanyayla ilgili detaylı bilgiye ve iletişim bilgilerine ulaşabiliyor.

Yakında hizmete girecek olan iPhone uygulaması sayesinde ise, Starpet İndirim Haritası mobil ortama taşınarak, sürücülerin yolda dahi Starpet indirim kampanyalarından haberdar olmalarına olanak sağlanacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Shell Helıx Dünyanın En Zorlu Şartlarına Meydan OkuduÖnceki Haber

Shell Helıx Dünyanın En Zorlu Şartların...

Bakan Yıldırım, Esnafın YanındaSonraki Haber

Bakan Yıldırım, Esnafın Yanında

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar