İstanbul
DOLAR32.5957
EURO34.8069
ALTIN2509.8

7 Bin Metrekarelik Kavşak Düzenlemesi Tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
7 Bin Metrekarelik Kavşak Düzenlemesi Tamamlandı
Abone ol
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Karşıyaka, Dokuzkavaklar ve Aktepe Mahalleleri'nin kesiştiği noktada gerçekleştirdiği 7 bin metrekarelik kavşak düzenlemesi tamamlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bölgedeki vatandaşlarımız çalışmalardan dolayı sıkıntı çektiler. Ama vatandaşımız biliyor ki; yapılan bu çalışmalar 100 yıla hitap edecek ve bölgeye prestij katacak" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süredir Karşıyaka, Dokuzkavaklar ve Aktepe Mahalleleri'nin kesiştiği noktadaki Şekerci Kavşağı'nda devam eden kavşak düzenleme çalışması tamamlandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Şeyh Bedrettin Caddesi üzerinde bulunan ve Hasan Güngör Spor Salonu arkası ile Akvadi Parkı'nın girişinde yapılan yeni kavşak düzenlemesini inceledi. Başkan Zolan, burada yaptığı açıklamada, 7 bin metrekare alanda gerçekleşen kavşak düzenlemesinin tamamlandığını, asfalt çalışmasının bitmesi ile bölgenin prestij kazanacağını dile getirdi. Başkan Zolan, "Karşıyaka, Dokuzkavaklar ve Aktepe Mahalleleri'nin birleştiği noktadayız. Burası çok hızlı gelişim ve değişim gösteren bir bölgemiz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılama, taleplerini yerine getirme konusunda gayret sarf ediyoruz. Tabi ki milletimizin emanetine en iyi şekilde sahip çıkabilmek, en doğru şekilde kullanabilmek adına öncelikle altyapıya burada çok önem verdik" diye konuştu.

Denizli'nin en büyük alt yapısı burada

Bölgedeki alt yapının şehirdeki alt yapılar arasında en büyüğü olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, "Burada 18 metre derinlikte çalışmalar yapıldı.Yaklaşık 6-7 katlı bina yüksekliğindeki bir derinlikte yağmur suyu ve kanalizasyon hatları ile ilgili çalışmalar yapıldı. Yağmur suyu hatlarımız 3 metre çapında idi. İçinden araçların bile geçebileceği bir yağmur suyu hattını burada yaptık" dedi. Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şekerci Kavşağımız ve onu bağlayan caddelerimiz çalışmadan dolayı alt üst oldu. Bölgedeki vatandaşlarımız da çalışmalardan dolayı sıkıntı çektiler. Ama vatandaşımız biliyor ki; bu çalışmalar 100 yıla hitap edebilecek şekilde yapılıyor. Halkımızın da sabrı ile alt yapı çalışmamızı tamamladık."

Bölgeye prestij katacak

Çalışmalarda son aşamaya gelindiğini kaydeden Başkan Zolan, "Tüm bu altyapı çalışmaları sonunda kaldırım ve asfalt çalışmalarını gerçekleştirdik. Şekerci Kavşağımız ve onu bağlayan caddelerimiz alt yapısı ve üst yapısı ile beraber tamamlandı. Artık halkımız yağmur yağdığında herhangi bir sıkıntı yaşamayacak, yollar tekrar tekrar kazılmayacak. Şekerci Kavşağı, Karşıyaka, Dokuzkavaklar ve Aktepe Mahalleleri'ni Ege'nin en büyük parkı olan Ak Vadi Parkı önünde birbirine bağlayacak. İnşallah Akvadi Parkımızı da tamamladığımızda bu caddelerimiz daha anlamlı, daha çok kullanılır hale gelecek. Buradaki dönüşüm ve gelişim daha da hızlı bir şekilde devam edecek. Alt yapısını tamamladığımız bölgede hızlı gelişimin önünü açmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Bölge halkına teşekkür

Bölge halkına sabırlarından dolayı teşekkür eden Başkan Zolan, "Burada çalışan ekip arkadaşlarımıza, sabır gösteren başta esnaf kardeşlerim olmak üzere işin bitmesini bekleyen vatandaşlarımıza, penceresini açamayan hanım kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bizim cadde ve sokaklarımızın daha güzel olması için yapacağımız ve yaptığımız çalışmalar var. İnşallah Denizlimizi güzelleştirmeye, köklü ve yüzyıllarca kullanılabilecek yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Yarın bugünden daha güzel olacak. Yapılan yatırımlarla Denizli'nin güzelleştiğine bir örnek de Şekerci Kavşağımız oldu. Yapılan alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte vatandaşlarımızın cadde ve sokaklarımızı kazasız belasız kullanmalarını temenni ediyorum. Asfalt çalışması ile birlikte güzelleşen yollarda özellikle trafik kurallarına uyulmasını rica ediyorum" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu Uygulama Trafiği RahatlatacakÖnceki Haber

Bu Uygulama Trafiği Rahatlatacak

Yağmura Yakalanan Vatandaşın İmdadına Belediye YetiştiSonraki Haber

Yağmura Yakalanan Vatandaşın İmdadına Be...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar