İstanbul
DOLAR32.5237
EURO34.6788
ALTIN2491.9

4 Goodyear Yaz Lastiğine 1 BMW !

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
4 Goodyear Yaz Lastiğine 1 BMW !
Abone ol
Goodyear'dan 7 Nisan – 30 Haziran arasında 4 adet Goodyear yaz lastiği alanlar, her 400TL ile BMW 5.20i kazanmak için 1 çekiliş hakkı yakalıyor.

World' e özel 9 taksit fırsatı sunulan kampanyaya katılanlar anında hediye tişört kazanacak. Islak Zeminde Frenlemede A etiket değerine sahip EfficientGrip Performance ve BMW kampanya iletişimi AVM’lerde yapılan etkinliklerle de dolu dizgin devam ediyor.

4 Goodyear’a 1 BMW !

Goodyear'dan 4 adet yaz lastiği satın alanlar ‘bedelsiz’[1] bir şekilde  BMW fırsatı yakalıyor! Kampanya daha çok sayıda tüketiciye ulaşmak için AVM’lerde gerçekleştirilecek etkinliklerle duyuruluyor. Kampanya hediyesi olan  beyaz BMW 520i AVM’lerde lastiksiz olarak bir kaidenin üzerinde sergilenirken, stand  üzerinde 4 adet EfficientGrip Performance da bulunacak.

Yine iPad’ler ile Goodyear standını ziyaret edenlerin fotoğraf çekimleri yapılacak. İzin alarak Goodyear’ın Facebook sayfasına eklenen fotoğraflardan en çok beğeni alanlara ise çeşitli hediyeler kazanma şansı yakalayacak. Goodyear’ın yeni yaz kampanyası, farklı akivitelere de sahne olacak. Seçili illerdeki önemli caddelerde uzun yanan kırmızı ışıklarda Goodyear kızlarıyla karşılaşmak mümkün! Ayrıca oturduğunuz bir kafede masanızda BMW anahtarı görürseniz sakın şaşırmayın! Goodyear markalı 4 adet yaz lastiği satın alırsanız, gerçek bir BMW 520i’ye sahip olmanız an meselesi!

Kampanyaya katılım hakkında:

"4 Goodyear Lastiğe 1 BMW" kampanyasına, www.4Goodyear1Araba.com sitesinden veya posta yolu ile katılım mümkün. 7 Nisan 2014 - 30 Haziran 2014 kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Goodyear yetkili bayilerinden tek seferde 400 TL ve katlarında (her 400 TL’ye 1 çekiliş hakkı) Goodyear markalı lastiklerden (4 adet lastik alımı koşuluyla) satın alarak ad, soyadı, adres, telefon, e-posta, araç marka, araç  model, araç yıl, yıllık ortalama kilometre, önceki lastik markası ve lastik ebadı bilgisiyle birlikte www.4Goodyear1Araba.com (ücretsiz) internet adresi üzerinden kampanya sayfasındaki formu doldurarak ve fatura görüntüsünü sayfaya yükleyerek kampanyaya katılmak mümkün[2]. Tüketiciler ayrıca, tüm bu bilgileri 4Goodyear1Araba.comsitesinden indirilen katılım formuna yazarak ve ekinde fatura fotokopisini 10.07.2014 mesai bitimine kadar PK42 Beşiktaş-İstanbul adresinde olacak şekilde postayla göndererek de kampanyaya katılma şansını yakalayabiliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Continental Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor!Önceki Haber

Continental Gücüne Güç Katmaya Devam Edi...

Mardin’de Halk Otobüsleri “5 Yılda Bir Yenilenir ”Sonraki Haber

Mardin’de Halk Otobüsleri “5 Yılda Bir Y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar