darussafaka
İstanbul
DOLAR32.3329
EURO35.0539
ALTIN2281.2

3M Türkiye’ye Çin’den Transfer:

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
3M Türkiye’ye Çin’den Transfer:
Abone ol
3M bünyesinde 20 yıldır çeşitli pozisyonlarda kilit görev yapan teknik yönetici Dennis Lu, 3M Türkiye Ülke Teknik Müdürü olarak atandı. Görevini Ali Kuday’dan devralan Lu, 3M Türkiye’nin Ar-Ge kabiliyetlerini geliştirmenin yanı sıra ABD ve Çin’deki laboratuvarlarla arasındaki bağı sağlamlaştıracak. Yıllık cirosunun yaklaşık yüzde 6’sını Ar-Ge faaliyetlerine ayıran inovasyon devi 3M, toplam 100.000 adet patente sahip.

Dünyada yüzyılı aşkın süredir yeni fikirler geliştiren ve bu fikirleri dâhiyane ürünlere dönüştüren 3M, 1987’den bu yana 3M Türkiye adı altında Türkiye’de de hizmet veriyor. Toplam patent sayısı 100.000’e ulaşan 3M, inovasyon alanında pek çok ilke imza atmaya devam ediyor. 3M Türkiye’nin Ar-Ge kabiliyetlerini geliştirmek, ABD ve Çin’deki laboratuvarlarla arasındaki bağı sağlamlaştırmak için 20 yıldır 3M bünyesinde çeşitli teknik pozisyonlarda görev alan deneyimli yönetici Dennis Lu, 3M Türkiye Teknik Müdürü olarak atandı.

Doğu Çin Üniversitesi İnce Kimyasallar bölümünden mezun olan Dennis Lu, 1994 yılında 3M Çin’e teknik servis mühendisi olarak katıldı. Ardından Çin’deki çeşitli birimlerin teknik servis süpervizyonu görevini yerine getirdi. 2005 yılında Ulaştırma Ar-Ge organizasyonunun teknik müdürlüğü pozisyonuna atanan Lu, 2007’de ise 150’den fazla Ar-Ge çalışanının yer aldığı Endüstriyel ve Ulaştırma Ar-Ge organizasyonunun Teknik Müdürü oldu. Aynı zamanda Çin’deki laboratuvar altyapısının ve Çin’in Şanghay kentindeki Ar-Ge merkezinin geliştirilmesinde öncü bir rol oynayan Lu, 2011’de saha mühendisliği görevi için ABD’ye yerleşti ve Ar-Ge departmanında Çin pazarında satışa sunulan yeni cam film kaplama ürün tanıtım projesinin liderliğini yaptı.

3M Türkiye’nin Ar-Ge kabiliyetlerini ileriye taşıyacak

3M bünyesinde görev yaptığı uzun yıllar boyunca önemli başarılara imza atan ve ne kadar yetkin bir teknik lider olduğunu defalarca kanıtlayan Dennis Lu, 3M Türkiye’nin Ar-Ge organizasyonunu yönetme görevini Ali Kuday’dan devraldı. ABD ve Çin laboratuvarları ile önemli bağlantılar kurarken aynı zamanda Türkiye’deki Ar-Ge kabiliyetlerini geliştirecek olan Lu, aynı zaman 3M Türkiye Yönetim Operasyon Komitesi, Orta ve Doğu Avrupa Operasyon Komitesi ve Teknik Konseyi üyesi de oldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Shell’den Miniklere ve Ebeveynlere Keyifli Bir Bayram Programı!Önceki Haber

Shell’den Miniklere ve Ebeveynlere Keyif...

Ve Metro F.Altay`daSonraki Haber

Ve Metro F.Altay`da

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar